Artema, Tasarım Gücünü, Red Dot’ta Kanıtladı!

Artema, dünyanın en eski ve prestijli tasarım ödülleri Red Dot Design Awards 2014 kapsamında, 2 armatürüyle tasarım gücünü kanıtladı. “Ürün Tasarımı” kategorisinde Memoria ve X-line ile ödül kazanan Artema, 53 ülkeden 1.816 firmanın 4.815 ürünüyle yarıştı. “Mükemmellik arayışı” felsefesiyle verilen ödüller, 7 Temmuz 2014 tarihinde, Almanya’nın Essen şehrinde gerçekleştirilecek özel bir gecede sahiplerini bulacak.

Memoria
Fransız tasarımcı Christophe Pillet’nin imzasını taşıyan Memoria serisindeki armatür, tek kumanda kollu modelleriyle zamanı ve trendleri yakalıyor, su tasarufu özelliğiyle doğayı düşünüyor. Köşeli tasarımı ise seriye hakim olan tasarım dilini ustaca yansıtıyor.

X-Line
X-Line armatür serisi, keskin ve ayırt edici tasarımıyla dikkat çekiyor. Suyun akış hızını ayarlayan özel kartuşu sayesinde, %40’a varan su tasarrufu sağlıyor.Lavabo, banyo, eviye bataryaları seçenekleriyle evin her alanında kullanılabiliyor.