Artema’dan 1500 Tesisatçıya Eğitim

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun mutfak, banyo armatürleri ve aksesuarları markası Artema, sektördeki deneyimini tesisatçılarla paylaşıyor. Kalite ve teknolojiye yönelik yatırımları ile farklılaşan Artema, Tesisatçılar Odası işbirliği ile sektörde hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla bin 500 tesisatçıya eğitim için kolları sıvadı.

Armatür sektörünün “Ulusal Kalite Başarı Ödülü” alan ilk markası olan Artema, insan kaynağına yaptığı yatırım ile de ön plana çıkıyor. Sektörde ürün kalitesinin yanı sıra hizmet kalitesine de önem veren Artema, Tesisatçılar Odası ile işbirliği yaparak “Tesisatçılar Takımı Eğitimi’’ni hizmete soktu. Artema, 2014 yılı sonuna kadar bin 500 tesisatçının katılmasını amaçladığı eğitimin ilkini, 18 Eylül Çarşamba günü İstanbul Tesisatçılar Odası Başkanı Yaşar Biter ve Artema yöneticilerinin katılımıyla Grand Çalı Haliç Otel’de gerçekleştirdi.

Eğitime katılan 55 tesisatçıya Artema yetkilileri tarafından uygulamalı çalışmalar ve servis sonrası hizmetler aktarılırken, Artema ürünleri ile ilgili bilgiler de paylaşıldı. Eğitim ürünlerin montaj kalitesine dikkat çeken Artema Pazarlama Müdürü Şemun Alp Biber , “Bir ürün, ne kadar kaliteli olursa olsun, montaj esnasında yapılacak tek bir hata ile bütün değerini yitirir. Artema olarak marka ve kalitesinin doğru ellerde doğru montajla bütünleşmesi için düzenli olarak bu eğitimleri vermeye devam edeceğiz çünkü biz dünya çapında “en” olmak için çalışıyoruz” diye konuştu. Artema 2014 yılı sonuna kadar toplam 30 eğitim ile 1500 tesisatçıya ulaşmayı hedefliyor. ‘Artema Tesisatçı Takımı’ üyelerine özel bir dijital iletişim platformunu hizmete açmaya hazırlanan Artema, katılımcıların hem bu platform üzerinden sektör trendlerini takip edebilmelerini hem de eğitim ve etkinlik takvimlerini izleyebilmelerini sağlayacak. Platform ile üyelere, özel indirimler ve hediyeler kazanma şansı sağlanacak.